Personvern

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://auto-askim.no

Personopplysninger

Vår behandling av personopplysninger

Auto Askim behandler personopplysninger til følgende hovedformål:

• Ta imot henvendelser og spørsmål angående vårt arbeide.

Kontaktskjemaer

Når besøkende fyller ut kontaktskjema, lagres informasjonen gitt inn i skjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse henvendelser.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke dine personopplysninger med andre virksomheter med mindre du samtykker til dette.

Rettigheter

Hvis du har sendt inn en henvendelse på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Dersom du mener at vi behandler personopplysninger i strid med lovverket kan du rette en klage til Datatilsynet pr. epost: post@datatilsynet.no.

Endringer

Dersom vi foretar endringer i denne personvernerklæringen, vil endringene bli publisert på denne nettsiden 14 dager før de iverksettes.

Sagveien 9, 1814 Askim

Tlf 69 81 87 00

post@auto-askim.no

 

Følg oss på Facebook og Instagram

ÅPNINGSTIDER:

SALG
Mandag - fredag     09.00 – 16.30
Torsdag     09.00 - 18.00
Lørdag     10.00 - 14.00

VERKSTED
Mandag - fredag     07.30 – 16.00
Lørdag     Stengt

DELELAGER
Mandag - fredag     08.00 – 16.00
Lørdag      Stengt

Åpningstider Salg Verksted Delelager
Mandag - fredag 09.00-16.30 07.30-16.00 08.00-16.00
Torsdag 09.00-18.00
Lørdag 10.00-14.00 Stengt Stengt